Sajtóközlemény

A tartós szerkezet állítás hatékonyságát javító gépek beszerzése a Pallér Csarnok Építő Kft.-nél
A támogatás mértéke: 70,000000 %
A projekt befejezési dátuma: 2021.06.01

A Pallér Csarnok Építő Kft. 63.323.684 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Széchenyi 2020 programban. A beruházás megvalósítása, kapacitásaink bővülése, saját eszközeinkkel a szerelési és nagy teljesítményű anyagmozgató munkák elvégzése versenypozíciónk megőrzését garantálja.

A különböző helyszíneken, párhuzamosan végzett építési, kivitelezési tevékenységek jelentős gépkapacitást igényelnek, melynek folyamatosan rendelkezésre kell állnia. Az építési kivitelezések során szerkezetállítási, szerelési munkák végzése is szükséges, amelyet kizárólag bérelt gépekkel tudtunk elvégezni. Így ezen munkálatok elvégzése bérleti díjhoz és bérleti időhöz kötött, amennyiben időbeli csúszás jelentkezik az időjárás, vagy bármely egyéb hátráltató tényező miatt, a bérleti díj a kivitelezés értékét jelentősen befolyásolja. A szerelési és anyagmozgatási folyamatokhoz szükséges rakodógépek és emelőgépek bérlésére volt szükség, amely jelentős anyagi ráfordítást igényelt.

A kapacitás bővítése következtében további új piacok elérése vált lehetővé. A projekt megvalósítása biztosította a minőségi technikát, és így a színvonalas munkavégzés feltételeit. Az előzőek vállalkozásunknál versenyelőnyként jelentkeznek. A projekt során beszerzett gépek az építőipari kivitelezések során szükséges anyagmozgatási, magasban történő szerelési, szerkezetállítási tevékenységekhez, folyamatokhoz járulnak hozzá, az azokhoz szükséges infrastruktúrát biztosítják.

A gépek beszerzése cégünknél adaptív innovációnak tekinthető. Folyamataink javítása szempontjából fontos az ilyen típusú veszteségek csökkentése (bérleti költség, időveszteség, határidő csúszás), melyek ezekkel a gépekkel elérhetővé váltak.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg 2020.09.28. – 2021.06.01. között.
Projektazonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-00134

További információ kérhető:
Pallér Csarnok Építő Kft.
+36 1 220 1777,
iroda@pallercsarnok.hu