Technológiai fejlesztés a Pallér Csarnok Kft-nél

Technológiai fejlesztés a Pallér Csarnok Kft-nél

A Pallér Csarnok Kft. 9,18 millió forint uniós támogatást nyert a „Mikro”-kisvállalkozások technológia fejlesztése” című pályázati kiíráson a Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül. A 36,7 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból két új ollósrendszerű szerelőállvány beszerzését valósították meg.

A Pallér Csarnok Kft. csarnokok tervezésével, burkolásával és generál kivitelezésével foglalkozik. A szigorúan csarnoképítési fókuszunkra és kollegáink szaktudására támaszkodva alkalmazzák azokat az aktuális, alternatív műszaki megoldásokat, amelyekkel költséghatékonyan valósíthatók meg a csarnok beruházások és a hosszú távú üzemeltetésük.

Sokrétűségük, gyorsaságuk, pontosságuk és precizitásuk megtartása érdekében a csarnoképítési tevékenységükhöz kapcsolódóan az építési területen végzett szerelési munkálatok elvégzéséhez szükséges eszközöket: 1 db Genie GS 3369 RT típusú diesel, terepes önszintező, ollós rendszerű szerelőállványt és 1 db Genie GS 4390 típusú diesel, terepes önszintező, ollós rendszerű szerelőállványt szereztek be.

A csarnoképítési tevékenység folyamataiba beépülő új technológia a vállalkozás életében a következő szakmai-műszaki előnyökkel járt: a szerelőállványok segítségével a speciális építési tevékenység gyorsabb és hatékonyabb lett, mellyel a kivitelezési idő és költség takarítható meg. Műszaki-szakmai szempontból a munkavégzés egyszerűbb, gyorsabb, hatékonyabb, továbbá a korszerű technológia segítségével a műszaki eljárások és technikai folyamatok megújítása által új, racionális megoldásokat alkalmazó munkafolyamatok kialakítása vált lehetővé, így a magas színvonalú munkavégzés feltétele megteremthető, ügyfeleik igényeinek magasabb szintű kielégítése válik lehetővé.

A projekt megvalósítására 2011. január 04. és 2012. december 19. között került sor.

KMOP-1.2.1-10/A-2010-0192 azonosítószámú projekt keretében 75 % saját erő mellett, 25 %-os mértékű, 9.179.968,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesültek.

f7b77842ccc8b3e76101af1571721ac9c305721e9d592f1c3e22717f5ea7f2b4

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Székhely: 1139 Budapest, Váci út 83.
(Center Point 2. Irodaház)
Postacím: 1539 Budapest, Pf.:684
http://www.nfu.hu
http://magzrt.hu

Kapcsolódó bejegyzések

A minőségért pénzügyi felelősséget vállalunk

A minőségért pénzügyi felelősséget vállalunk

A törvény által előírt garanciális költségeken felül extra jótállást vállalunk az épületekre. A törvényi keretek közt előírt garanciális…[ ]


A legköltséghatékonyabb beruházásért és üzemeltetésért

A legköltséghatékonyabb beruházásért és üzemeltetésért

Professzionális csapatunk aktuális, alternatív megoldásokkal és jobb épületfizikai tulajdonságokkal pénzt spórol Önnek. Ezt saját, kiemelkedően magas számú, ipari…[ ]