Pallér Építész Partnerprogram, nem csak építészeknek

A programunkról írta az Építészfórum: http://epiteszforum.hu/bizalomepites-a-csarnokepiteszetben

Csarnoképítésre specializálódott vállalatunk, a Pallér Csarnok Kft. az utóbbi években Magyarországon és Németországban egyaránt dinamikusan terjeszkedik, de szándékunk a piaci részesedésünket tovább erősíteni egy, az építészekkel folytatott széleskörű együttműködés elindításával is. Tavaly meghirdetett Építész Partnerprogramunk célja, hogy gyarapítsuk azok körét, akiket bevonunk egy csarnoképítéssel kapcsolatos, kölcsönösen előnyös kooperációba.

A beruházó is jobban jár, és a tervező számára is előnyösebb, ha minél több generálkivitelező ad árajánlatot egy tervezett csarnoképületre, hiszen a befektetők ezáltal költséghatékonyabban és a legmegfelelőbb partnerrel dolgozhatnak együtt, így magasabb minőségben kivitelezett épületet vehetnek át a munkálatok végén – és nem utolsó sorban az építész tervező számára is fontos, hogy olyan épület szülessen, ami elképzeléseinek a leginkább megfelel.

Partnerprogramunkkal ezért elsősorban az építészek felé fordulunk: legyen Ön is részese sikereinknek! Ha tudomása van 2500 m2-nél nagyobb alapterületű csarnoképület építéséről, jelezze nekünk. Ha a Pallér Csarnok Kft. a munkálatok elvégzésére közvetlenül a beruházónak adhat ajánlatot, akkor Ön jutalék felvételére válik jogosulttá, ami:

Pallér Építész Partnerprogram, nem csak építészeknek

Az összegek bruttóban értendők!

Minden jelentkezést teljes diszkrécióval kezelünk, harmadik fél felé semmilyen információt nem adunk ki róla. Ha több személytől kapunk értesítést egy épülő csarnokról, a korábban leadott jelentkezést díjazzuk. Szeretnénk felhívni minden kedves jelentkező figyelmét arra, hogy az építési projektinformációs rendszereket mi is monitorozzuk, ezért ajánlatunk az ott is fellelhető projektekre nem érvényes.

Amennyiben részt kíván venni programunkban kérjük jelezze nekünk az alábbi kapcsolati űrlap segítségével, vagy hívja az illetékes kollégát a +36303993696-os telefonszámon. 

Egy kattintással igazolja, hogy Ön nem robot:

Széchenyi terv
Széchenyi terv

A legköltséghatékonyabb beruházásért és üzemeltetésért.

Professzionális csapatunk aktuális alternatív megoldásokkal és jobb épületfizikai tulajdonságokkal pénzt spórol Önnek!

A minőségért pénzügyi felelősséget vállalunk!

A törvény által előírt garanciális kötelességeken felül, extra jótállást vállalunk az épületre.

Pallér Csarnok Építő Kft.
Széchenyi terv
Széchenyi terv
Széchenyi terv