MEGBÍZHATÓ MUNKAADÓ 2019/20 ELISMERŐ CÍM

Cégünk sikeresen pályázott a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által meghirdetett „Megbízható Munkaadó 2019-2020″ címre.

Megbízható Munkaadó 2019-2020

Ezt az elismerést olyan vállalatoknak ítélik oda, amelyek teljesítik a munkavállalóknak biztosított munka- és szociális körülményekre vonatkozó, egy szakmai bíráló bizottság által kidolgozott feltételrendszert.

Célja, hogy munkavállaló-barát környezet megteremtésére ösztönözze a munkaadókat és egyben erősítse a kitüntetett cégek munkaerőpiaci pozícióját, pl. a dolgozók megtartása ill. a munkaerőtoborzás során.

A pályázó hazai vállalatoknak hét, a humánerő-gazdálkodással kapcsolatos területen részletesen be kell beszámolniuk a vállalati gyakorlatról és az ennek alapjául szolgáló irányelvekről. Ezek között találhatók a javadalmazásra, a szociális-jóléti juttatásokra, az egészség és a munkakörülményekre, a képzésre és továbbképzésre, valamint a fejlődési lehetőségekre vonatkozó kérdések is.

A DUIHK 2017-ben adta át először ezt az elismerést az arra érdemes vállalatoknak. Az idei harmadik alkalommal 921 tagvállalatuk közül 8 kategóriában 33 cég kapta meg az elismerő „Megbízható Munkaadó 2019-2020″ címet.

Nagyon büszkék vagyunk erre a megtisztelő címre, hiszen a DIUHK által egy olyan szervezettől kaptuk ezt az elismerést, aki a német gazdaság hivatalos magyarországi képviselője és az ország legnagyobb bilaterális vállalati szövetsége, legfontosabb feladata pedig a magyar-német gazdasági kapcsolatok előmozdítása.

Nagy felelősség is ez egyben cégünk számára, mivel a cím odaítélése folyamatos törődést igényel, hiszen a kitüntetés mindig csak két évre szól, ezt követően újra „bizonyítani” kell.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara éves taggyűlésének keretében Dale A. Martin, a DUIHK leköszönő elnökétől Illés Tamás üzletfejlesztési és marketing vezetőnk vette át a „Megbízható Munkaadó 2019-2020” cím tanúsító oklevelét.

Megbízható Munkaadó 2019-2020 Megbízható Munkaadó 2019-2020

 

Széchenyi terv
Széchenyi terv

A legköltséghatékonyabb beruházásért és üzemeltetésért.

Professzionális csapatunk aktuális alternatív megoldásokkal és jobb épületfizikai tulajdonságokkal pénzt spórol Önnek!

A minőségért pénzügyi felelősséget vállalunk!

A törvény által előírt garanciális kötelességeken felül, extra jótállást vállalunk az épületre.

Pallér Csarnok Építő Kft.
Széchenyi terv
Széchenyi terv
Széchenyi terv