A legköltséghatékonyabb beruházásért és üzemeltetésért

A legköltséghatékonyabb beruházásért és üzemeltetésért

Professzionális csapatunk aktuális, alternatív megoldásokkal és jobb épületfizikai tulajdonságokkal pénzt spórol Önnek. Ezt saját, kiemelkedően magas számú, ipari épületekre specializálódott mérnöki állományunkkal érjük el. Cégcsoportunk alkalmazottainak száma több mint 100 főre rúg, melyből 62 mérnök szakember – ezzel egyedülállók vagyunk a csarnoképítő szegmensben. Továbbá a piacon kizárólag mi rendelkezünk saját, házon belüli tervezőosztállyal!

JOBB CSARNOK ÉPÜLETFIZIKAI TULAJDONSÁGOK

Az általunk alkalmazott szendvicspanel túlteljesíti az elvárt hőszigetelési kritériumokat, közel a dupláját hozza a követelménynek. Mindezt extra költségek nélkül!

Olyan épületeknél, ahol a szendvicspaneles megoldás nem megvalósítható, tervezőmérnökeink alternatív megoldásokat alkalmaznak, melyek az épületfizikai jellemzőkön nem, vagy csak minimális mértékben változtatnak. Már az alap, extra igények nélküli csarnok is kiemelkedő adottságokkal rendelkezik az alkalmazott technológiáknak és a kizárólag csarnoképítésre specializálódott szakembereink munkájának köszönhetően. Extra befektetés nélkül is kiváló hőszigetelésű csarnokokat hozunk létre, de extra igényeket is kiszolgálunk. Kérésre az extra energiatakarékos megoldásokat mindössze minimális pluszköltséggel alkalmazzuk.

SZAKMAI HÁTTÉR, EGYEDI JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK

 • Nem kizárólag épületfizikai, hanem gépészeti, villamossági szempontból is maximálisan kiszolgáljuk a szükséges, illetve a különleges elvárásokat is. Csapatunk szakmai tapasztalata ezen a téren is egyedülálló.
 • Alkalmazzuk a legújabb technológiákat, követjük és diktáljuk a legújabb szakmai trendeket. Ilyen például a PIR-hab, vagy világítástechnikában a LED-világítás alkalmazása fénycsövek helyett – mindkét dolog apróságnak tűnhet a laikus szemlélő számára, pedig hatalmas szerepe van a hosszú távú üzemeltetési költségek minimalizálásában.
 • A beszállítóinkkal közvetlen megállapodásban vagyunk. Rendelési volumeneinknek köszönhetően a legkedvezőbb árakat tudják biztosítani, és már a tervezés is a legjobb ár-érték arányokkal kalkulálva történik.
 • Ipari kapuk és dokkoló kapuk: A Hörmann-nak köszönhetően kifinomult, technológiailag pedig a legmodernebb megoldásokkal szolgálunk.
 • A legkorszerűbb fugamentes, nagytáblás ipari padlóink a különféle teherbírási igényeknek megfelelően kerülnek kialakításra.
 • A speciális technológiai igényeket is teljes rugalmassággal tudjuk kiszolgálni, mérnökeink maximálisan felkészültek és kiforrottak, hiszen kizárólag ipari épületek, csarnokok tervezésével foglalkoznak. Tisztában vannak a prioritásokkal és azzal, mivel tehető költséghatékonyabbá egy-egy folyamat.
 • Bármilyen speciális ipari épület tervezését és építését vállaljuk, többek közt:
  • magas raktárokét
  • robbanásveszélyes anyagot tároló épületekét, például festéküzemekét,
  • malmokét,
  • hűtőcsarnokokét,
  • veszélyes vegyszerek tárolására alkalmas épületekét.
 • Mivel szerelt szerkezetekkel dolgozunk, a kivitelezési idő lerövidül, és télen is megoldható a kivitelezés.
 • A tervezés a kivitelezés szellemében történik, és ettől lesz igazán költséghatékony a folyamat. A kivitelezésre vonatkoztatva készülnek a tervek, összességében szem előtt tartva az egyedi elvárásokat és a legjobb megoldásokat.
 • Minden „házon belül” történik – különbözünk a versenytársainktól abban, hogy a tervezést és a kivitelezést is saját csapat végzi. Így az együttműködés első pillanatától az átadásig a megbízóra és elvárásaira fókuszálunk.
 • Aki a Pallér Csarnoknál szakmai területen dolgozik, rendelkezik felsőfokú, mérnöki képesítéssel, így nemcsak a tervezők, hanem a műszaki előkészítők is.
 • A kivitelezési tudásunk fejlett: Németországban is teljesítünk megbízásokat, nyugati megrendelőink is teljes mértékben elégedettek a szolgáltatás minőségével.

DESIGN AND BUILD

A leggyorsabb, leginkább letisztult és leghatékonyabb elv.

A legtöbben kerülik a körülményes folyamatokat, nálunk azonban a design and build elv alapján mindent komplexen kap a megrendelő: egyszerű, letisztult ügymeneteket, bonyodalmak helyett. Mivel az egyes műveletek folyamatosan történnek, így a tervezés és a megvalósítás is gyorsabb.  A saját tervezőgárda játssza mindebben a legfontosabb szerepet: így ugyanis „koncepciótól a használatbavételig” egy kézben összpontosulnak a folyamategységek, és a teljes eljárás felgyorsul.

Megtérülés, funkcionalitás, modernitás

Potenciális megrendelőinknek már a tárgyalások első szakaszában lehetősége van szakmai kérdéseit feltenni az illetékes mérnök kolléga számára. A komplexitás miatt tisztában vagyunk azzal, milyen megoldások az olcsóbbak, melyek a hatékonyabbak. Nincs túltervezés, a megrendelő mindig előre tudja, mi és mennyibe kerül majd, nem szembesítjük utólagos költségekkel és felesleges elemekkel, amelyek haszontalanul megdrágítanák a kivitelezést.

A tervezés első vonalától az átadásig olyan eredményre törekszünk, ami a megrendelőknek megtérül, és minden projekt alkalmával alapozunk a korábbi tapasztalatokra. Megoldásaink funkcionálisak, és ez tesz minket igazán hatékonnyá. Elintézzük megrendelőink helyett a hatósági procedúrákat, engedélykéréseket is.

Kapcsolódó bejegyzések

A minőségért pénzügyi felelősséget vállalunk

A minőségért pénzügyi felelősséget vállalunk

A törvény által előírt garanciális költségeken felül extra jótállást vállalunk az épületekre. A törvényi keretek közt előírt garanciális…[ ]


Mennyi idő alatt épül meg megálmodott csarnoka?

Mennyi idő alatt épül fel megálmodott csarnoka?

Ha már rendelkezik jogerős építési engedéllyel, a kivitelezés ideje műszaki bonyolultságtól függően 3-4 hónap, a technológiai idők betartásával….[ ]