ÉLHAJLÍTÓ ÜZEM ÉPÍTÉSE A PALLÉR CSARNOK KFT. -NÉL

ÉLHAJLÍTÓ ÜZEM ÉPÍTÉSE A PALLÉR CSARNOK KFT. -NÉL

A Pallér Csarnok Kft. 99 millió forint uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Program keretén belül. A 220 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból nemcsak egy új élhajlító üzemcsarnokot építenek, hanem új munkahelyeket is teremtenek.

A Pallér Csarnok Kft. csarnokok tervezésével, burkolásával és generál kivitelezésével foglalkozik. A szigorúan csarnoképítési fókuszunkra és kollegáink szaktudására támaszkodva alkalmazzák azokat az aktuális, alternatív műszaki megoldásokat, amelyekkel költséghatékonyan valósíthatók meg a csarnok beruházások és a hosszú távú üzemeltetésük.

A megrendelőik megelégedésének növelése, minőségi előírásaiknak való megfelelés, valamint a vevőkör megtartása és szélesítése érdekében a projekt keretében komplex fejlesztést kívánnak végrehajtani a tevékenységi körük bővítésével. A projekt tartalma: nagy hozzáadott értékű fémmegmunkáló, bádogozási tevékenységhez kapcsolódó új gyártócsarnok építése.

Az infrastrukturális színvonal emelésével a projekt hozzájárul egy új gyártási tevékenység elindításához, versenyképességük javításához, munkahelyek teremtéséhez és piaci szerepük erősödéséhez.

A Pallér Csarnok Építő Kft. a projekt keretében egy 1297,48 m2 alapterületű csarnokot kíván építeni a hozzá kapcsolódó kiegészítő infrastrukturális beruházásokkal együtt, megújuló energiaforrások felhasználásával.

A projekt keretében 14 munkahely megteremtésére kerül sor, ezzel is hozzájárulva a kistérségi munkanélküliség csökkentéséhez, a foglalkoztatás javításához.

A projekt megvalósítása 2013. január 24.-én megkezdődött, a befejezésre várhatóan 2013.09.30-án kerül sor-

Az ÉAOP-1.1.1/D-11-2011-0156 azonosítószámú projekt keretében 54,671231 % saját erő mellett, 45,328769 %-os mértékű, 99.083.996,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
ÉARFÜ Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.
Székhely: 4025 Debrecen, Széchenyi utca 31.
Postacím: 4002 Debrecen 2., Pf.: 501
http://www.ujszechenyiterv.gov.hu
http://www.eszakalfold.hu

Kapcsolódó bejegyzések

A minőségért pénzügyi felelősséget vállalunk

A minőségért pénzügyi felelősséget vállalunk

A törvény által előírt garanciális költségeken felül extra jótállást vállalunk az épületekre. A törvényi keretek közt előírt garanciális…[ ]


A legköltséghatékonyabb beruházásért és üzemeltetésért

A legköltséghatékonyabb beruházásért és üzemeltetésért

Professzionális csapatunk aktuális, alternatív megoldásokkal és jobb épületfizikai tulajdonságokkal pénzt spórol Önnek. Ezt saját, kiemelkedően magas számú, ipari…[ ]