A cég

A Pallér Csarnok Kft. 2006-ban alakult kifejezetten csarnoképítési profillal. A teljes egészében magyar tulajdonban lévő cég megalakulásánál a specializáció került a középpontba. A cél egy olyan szűk szegmensben való tevékenység volt, melyben a cég szakértelmének köszönhetően meghatározó szerepet tölt be.

Rólunk dióhéjban

 • Meghatározó szereplőként több mint egy évtizedevagyunk jelen a magyar– és idén már ötödik éve a német építőipari piacon.
 • Cégünk egyik legfőbb értéke, erőssége az emberi, mérnöki szaktudás. Munkánk során 70 fő mérnök és 70 fő szakmunkás kolléga járul hozzá sikereinkhez.
 • Az évek során több, mint 170 csarnokot építettünk és mintegy 100 csarnokot terveztünk.
 • A vállalt garanciális feltételeknek maradéktalanul eleget teszünk, melyet az sem bizonyít jobban, hogy az általunk adott bankgaranciát még egy Ügyfelünk sem hívta le.
 • Cégünk dinamikus fejlődés mellett, árbevételét folyamatosan növelni tudta az elmúlt években. 2010-re átlépte az 1 milliárd forintos határt, majd belső folyamatait megerősítve a 2014-es évet már csaknem 5 milliárdos árbevétellel zárta. Stabil működésének és meghatározó piaci jelenlétének köszönhetően a 2017-es évet közel 9 milliárdos árbevétellel zárta.

Szolgáltatásaink

 • Gyártó- és üzemcsarnokok, logisztikai raktárak tervezése és generálkivitelezése – csarnoképítés kulcsrakész állapotban.
 • Tervezés – már az engedélyezési tervdokumentáció készítésekor eldől, hogy milyen négyzetméter áron valósítható meg csarnoka. Ezt a bekerülési árat nagyban meghatározza, hogy mennyire volt költséghatékony szemléletű a tervező és mennyire használt könnyen és biztonságosan kivitelezhető megoldásokat, csomópontokat.
 • Döntéstámogató tanulmányterv és árajánlat készítés – melynek keretén belül többek között döntéstámogató koncepció terveket és beruházási költségkalkulációkat készítünk.

Specializáció

 • Cégünk kizárólag gyártó-és üzemcsarnokok, illetve logisztikai raktárak tervezésére és generálkivitelezésére specializálódott.
 • A specializációnak köszönhetően mind pénzügyi mind műszaki szempontból olyan biztonságos hátteret tudunk nyújtani Beruházóinknak, melynek segítségével minimalizálni tudják a projekt végrehajtása során felmerülő kockázatokat.
 • Saját tervező irodánk segítségével az elmúlt években közel 100 ipari és logisztikai csarnokot terveztünk, erre a tapasztalati tudásra támaszkodva alkalmazzuk és folyamatosan kutatjuk azokat az aktuális, alternatív műszaki megoldásokat, amelyekkel a legköltséghatékonyabban valósítható meg a beruházás és a hosszú távú üzemeltetés.
 • Ez a specializáció mutatkozik meg a tervezési munkáinkat követően a kivitelezésben dolgozó mérnök kollégáink és saját szakmunkás létszámunk napi, rutinszerű munkájában is. Csapatunk az így kialakult rendszerszemlélet szerint gondolkozik és dolgozik, így biztosítjuk a munkafolyamatok gördülékenységét és szakszerű kivitelezését.
Széchenyi terv
Széchenyi terv

A legköltséghatékonyabb beruházásért és üzemeltetésért.

Professzionális csapatunk aktuális alternatív megoldásokkal és jobb épületfizikai tulajdonságokkal pénzt spórol Önnek!

A minőségért pénzügyi felelősséget vállalunk!

A törvény által előírt garanciális kötelességeken felül, extra jótállást vállalunk az épületre.

Pallér Csarnok Építő Kft.
Széchenyi terv
Széchenyi terv
Széchenyi terv