WIS BEFEKTETÉSI ÉS KERESKEDELMI ZRT

„Már a tervezés fázisában több variációt kaptam Tőletek. …a megrendelői igényeket kiszolgáló gyors reagálású, rugalmas hozzáállásnak …eredményeképpen… jóval szélesebb munkavolument érintő szerződést kötöttünk.”

A B2-10 épület homlokzati munkáinak megfelelése és a sikeres együttműködés alapján elkezdtük közös munkákat a B2-13 épülettel kapcsolatosan. Ez szó szerint közös előre gondolkodást jelentett. Már a tervezés fázisában több variációt kaptam Tőletek.

A jó kommunikáció és gyors reakciók eredményeképpen a homlokzati munkákon kívül több munkanemmel kapcsolatosan egyeztettünk.

Ennek a megrendelői igényeket kiszolgáló gyors reagálású, rugalmas hozzáállásnak, valamint a közösen megtalált lehető legjobb ár-érték arányú műszaki megoldásnak eredményeképpen egy a 10-es épülethez képes jóval szélesebb munkavolument érintő szerződést kötöttünk. A kivitelezés megkezdése és folyamata megrendelői igényeknek megfelelő kezdéssel és ütemezéssel történt. A felvetődött kérdésekre, problémákra azonnal reagáltatok.

Wis befektetési és kereskedelmi zrt
projektigazgató
Budapest, Európa Center II., Raktárcsarnok, 2010

Kapcsolódó bejegyzések

PARAT UNGARN KFT

“A Pallér Csarnok Kft. bizonyította szakmai hozzáértését, rugalmasságát a kivitelezés minden egyes munkafázisában, miközben rejtett költségek nélkül professzionális…[ ]


UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT.

UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT

„Nem került sor utólagos alkudozásra, vitára, hogy ez sem, meg az sem volt benne az ajánlatukban. Azt gondolom,…[ ]