WIS BEFEKTETÉSI ÉS KERESKEDELMI ZRT.

„..végig nyomon követték az igények alakulását.. Megrendelői oldalról gyakorlatilag csak udvariassági, nem pedig problémamegoldó kapcsolattartásra volt szükség.”

A tendertárgyalások során nem csak arra koncentráltak, hogy a megrendelő számára megfelelő árat tudjanak nyújtani, hanem végig nyomon követték az igények alakulását és ehhez mérten folyamatosan, olyan alternatív műszaki megoldásokat nyújtottak, melyek meggyőztek minket, hogy a Pallér Csarnok Kft. -vel kell dolgoznunk. A kivitelezés alatt a kommunikáció, a napi feladatokhoz való alkalmazkodás, a változások lekövetése a megfelelő létszámú és kvalitású kollégákkal zökkenőmentesen történt.

Megrendelői oldalról gyakorlatilag csak udvariassági, nem pedig problémamegoldó kapcsolattartásra volt szükség. Az átadások és utójavítási munkálatok rutinszerűen működtek. Ebben is felfedezhető a tapasztalat és a szervezettség.

Összefoglalva kijelenthetem, hogy jó választás volt a Pallér Csarnok Kft. Minden bizonnyal a jövőben is együtt fogunk dolgozni, melyet igazol, hogy a következő épületet is már együtt fogjuk készíteni. Számomra a Pallér Csarnok Kft. most már az ismert, bejáratott, megbízható kapcsolat.

Fekete István
projektigazgató
Budapest, Európa Center I., Az év Kingspan csarnoka – I. helyezett, 2009

Kapcsolódó bejegyzések

PARAT UNGARN KFT

“A Pallér Csarnok Kft. bizonyította szakmai hozzáértését, rugalmasságát a kivitelezés minden egyes munkafázisában, miközben rejtett költségek nélkül professzionális…[ ]


UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT.

UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT

„Nem került sor utólagos alkudozásra, vitára, hogy ez sem, meg az sem volt benne az ajánlatukban. Azt gondolom,…[ ]