Technológiai fejlesztés a Pallér Csarnok Építő Kft-nél - sajtóközlemény

Technológiai fejlesztés a Pallér Csarnok Építő Kft-nél – sajtóközlemény

A Széchenyi 2020 program keretében, európai uniós támogatásból technológiai fejlesztést valósítottuk meg. A Pallér Csarnok Építő Kft. 32,49 millió forintos beruházása lehetővé tette a biztonságos és magas színvonalú magas bordás trapézlemez gyártás technológiai feltételeit.

A GOP-2.1.1-12/B-2013-0361 azonosítóval rendelkező projekt megvalósítása során a Polgár, Ipari Park 0277/94 hrsz. alatti telephelyünk eszközállományát fejlesztettük összesen 87.877.237,- Ft értékben. A projekt keretein belül megteremtettük a magasbordás trapézlemez gyártás technológiai hátterét, melynek keretein belül 3 db önjáró, ollós szerelőkosarat és 1 fémipari hidraulikus lemezhajlító gépet szereztünk be, mellyel új távlatok nyílnak meg az építészet és más kapcsolódó szakterületeken a szolgáltatásaink kiszélesítését eredményezve.

Az eszközbeszerzés eredményeként biztonságosabbá válik gyártási és szolgáltatási tevékenységünk, ügyfeleinket gyorsabban, jobb minőségben tudjuk kiszolgálni, erősödik a piaci pozíciónk, új piacokat szolgálhatunk ki.
A projekt rövid távú, indikátorokhoz is kapcsolódó célja az új szolgáltatások kialakulása, a vállalkozás technológiai fejlesztése, a tevékenységek komplexitásának növelése és a versenyképesség növelése volt. További céljaink között szerepel az ügyfelek megelégedésének növelése, a minőségi elvárásaiknak való megfelelés, valamint az új ügyfélkör megtartása és szélesítése. Célunk továbbá a környezetvédelem és az energiatakarékosság is, amelyet a korszerű, magas technológiai színvonalú beszerzések segítettek elő. A beruházás következtésben létrejövő komplex szolgáltatáskínálat, mely fizikailag a telephelyünkre koncentrálódik, önmagában gerjesztője a piaci növekedésnek.
A projekt 2015. június 30-án valósult meg.
Köszönjük az európai uniós támogatást, továbbá a Közreműködő Szervezetnek és a kollégáinak a segítő és együttműködő szándékát!