TECHNO-TRADE KFT.

TECHNO-TRADE KFT.

„Ha valaki manapság belevág egy építkezésbe …nagyon sok rossz, negatív véleményt hall… a Pallér Csarnok Kft-nek sikerült ennek az ellenkezőjéről meggyőznie.”

Ha valaki manapság belevág egy építkezésbe, beruházásba és körbekérdezi ismerőseit, barátait, akiknek már volt ilyen tapasztalata, nagyon sok rossz, negatív véleményt hall. Ehhez képest a Pallér Csarnok Kft-nek sikerült ennek az ellenkezőjéről meggyőznie. A munkálatok már az ajánlatkészítés kezdetétől, gyorsan, gördülékenyen haladtak.

A kivitelezési szakasz is, szinte meglepetések nélkül, a megállapodott árnak és minőségnek megfelelően, a határidő pontos betartásával zajlott. A megvalósítás közben felmerült apróbb változtatási illetve pótmunka igényekhez is rövid határidővel, rugalmasan állt hozzá a cég.

Mindent összegezve úgy gondolom, ha a jövőben bővítés vagy újabb csarnok építés merül fel cégünknél azt a Pallér Csarnok Kft. – vel szeretném megvalósítani.

Schwarcz Ferenc
ügyvezető igazgató
Sóskút, Techno-Trade Kft., Raktárcsarnok, 2009

Kapcsolódó bejegyzések

PARAT UNGARN KFT

“A Pallér Csarnok Kft. bizonyította szakmai hozzáértését, rugalmasságát a kivitelezés minden egyes munkafázisában, miközben rejtett költségek nélkül professzionális…[ ]


UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT.

UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT

„Nem került sor utólagos alkudozásra, vitára, hogy ez sem, meg az sem volt benne az ajánlatukban. Azt gondolom,…[ ]