POLGÁR-INVEST KFT.

POLGÁR-INVEST KFT.

„Eredetileg vállalt kivitelezési határidejüket – mi kérésünkre – egy hónappal előrébb tudták hozni. Nem értek váratlan, az ajánlattól eltérő költségek.”

A Pallér Csarnok Kft. -t ismeretlenül hívtuk meg az általunk kiírt tenderre. A tervezett épület műszaki tartalmához ésszerű javaslatokat tettek, melyek csökkentették a beépítendő gépészeti kapacitásokat.

Ezek a javaslatok olcsóbb üzemeltetési költségeket és kevesebb meghibásodási lehetőséget eredményeztek. Az árajánlatuk ezekkel együtt is versenyképes maradt. Bizalmat szavaztunk a számunkra ismeretlen cégnek.

A kivitelezés folyamán felmerült utólagos műszaki és tartalmi igényeinkhez is tudtak alkalmazkodni.
Eredetileg vállalt kivitelezési határidejüket – mi kérésünkre – egy hónappal előrébb tudták hozni. Nem értek váratlan, az ajánlattól eltérő költségek. Folyamatos tájékoztatást kaptunk az építési folyamat minden rezdüléséről. Hatékonyan segítettek a használatba vételi engedély megszerzésében. A felmerült problémák javítását az elvárt az elvárható reagálási idő előtt megkezdték és azokat többlet és pótköltségek nélkül javították.

Összesítve: örülünk, hogy egy fiatal és dinamikus kivitelezői csapattal dolgozhattunk együtt. Sok sikert kívánunk a további munkáikhoz!

Székely Ádám
ügyvezető igazgató
Polgár, Polgár-Invest Kft., Jabil raktárcsarnok, 2011

Kapcsolódó bejegyzések

PARAT UNGARN KFT

“A Pallér Csarnok Kft. bizonyította szakmai hozzáértését, rugalmasságát a kivitelezés minden egyes munkafázisában, miközben rejtett költségek nélkül professzionális…[ ]


UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT.

UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT

„Nem került sor utólagos alkudozásra, vitára, hogy ez sem, meg az sem volt benne az ajánlatukban. Azt gondolom,…[ ]