OPTIMUM HUNGÁRIA KFT.

OPTIMUM HUNGÁRIA KFT.

„..minden alkalommal kaptunk tájékoztatást.. Ennél fogva átfogóbb képet kaptunk arról mi is történik a pénzünkkel és ezen keresztül magával az épületünkkel.”

A Pallér Csarnok Kft. -vel kötöttünk egy szerződést a csarnokunk kivitelezésére, de a tervezéssel és engedélyeztetéssel kapcsolatban viszont nem. Ettől függetlenül nagyon sok segítséget és tanácsot kaptunk a cég munkatársaitól, hogy a lehető legjobb megoldások szülessenek a kialakult problémákkal kapcsolatosan.

A kivitelezés során minden alkalommal kaptunk tájékoztatást az adott munkafázishoz kapcsolódó technikai, és technológiai kérdésekkel kapcsolatosan. Ennél fogva átfogóbb képet kaptunk arról mi is történik a pénzünkkel és ezen keresztül magával az épületünkkel. Azokkal a munkatársakkal, akikkel mi kapcsolatban voltunk minden alkalommal segítőkészek voltak. Összegezve mi meg vagyunk, voltunk elégedve a munkával és remélhetőleg a még hátralévők is hasonlókép fognak zajlani.

Székelyhidi Tamás
ügyvezető
Budapest, Optimum Hungária Kft., Raktár- és bemutatócsarnok, 2008

Kapcsolódó bejegyzések

PARAT UNGARN KFT

“A Pallér Csarnok Kft. bizonyította szakmai hozzáértését, rugalmasságát a kivitelezés minden egyes munkafázisában, miközben rejtett költségek nélkül professzionális…[ ]


UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT.

UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT

„Nem került sor utólagos alkudozásra, vitára, hogy ez sem, meg az sem volt benne az ajánlatukban. Azt gondolom,…[ ]