EQUI-TIME KFT.

EQUI-TIME KFT.

„Személyes megbeszélést követően világossá vált számunkra, hogy profi csapattal van dolgunk.. felmerülő problémák megoldásában mindig messzemenően együttműködőek és kompromisszum- készek voltak.”

A cégünk már pár éve kezdte kinőni a jelenlegi helyét és új telephelyre volt igény. A megfelelő ingatlan megvásárlását követően több céget kerestünk meg azzal, hogy elképzeléseinknek megfelelő épületet terveztessünk és árajánlatot kérjünk. A Pallér Csarnok Kft.

úgy került a képbe, hogy egy velünk közösen dolgozó, több csarnokot felépítő személy ajánlotta őket.

Az első megkeresésünkre igen nyíltan, konstruktívan, meggyőzően, határozattan léptek fel, minden elképzelésünket támogatva újabb és újabb ötletekkel támogattak bennünket.

Több személyes megbeszélést követően világossá vált számunkra, hogy profi csapattal van dolgunk és az egyeztetéseket követően őket bíztuk meg az épület tervezésével és kivitelezésével. A megállapodásban szereplő elképzeléseket és határidőket betartva elkészültek a tervek és az építési hatóságnál személyesen egyeztetve közreműködtek abban, hogy minden a hatályos szabályoknak megfelelően épüljön fel.

Az építés során szinte szükségszerűen felmerülő problémák megoldásában mindig messzemenően együttműködőek és kompromisszum- készek voltak, így minden probléma megoldásra került igen gyorsan mindkét fél megelégedésére.

A megállapodott kivitelezési ár nem változott, ahogyan mondták, tényleg annyi volt nem jött hozzá előre nem látható költség.

Hogy ne csak jót írjak, volt az építkezés során több építésvezető, akik nem mindig voltak teljesen tisztában azzal, hogy az előző csapat éppen hol tartott és kivel mit beszélt meg, de ezen a problémán is sikerült túllépni a helyszínen történt megbeszélésekkel, egyeztetésekkel.

Összegezve azt tudom mondani, hogy a cég vezetői és alkalmazottai mindig korrektül álltak a munkához és a felmerülő problémákhoz. Ha szóban elmondták, hogy valami így vagy úgy lesz, ahhoz tartották is magukat, nem kellett azt leírni, anélkül is kötelezőnek vették magukra nézve a megállapodást.

Remélem, még kell építenünk illetve bővítenünk a telephelyet és akkor ismét fel fogjuk keresni a Pallér Csarnok Kft. -t.

Dr. Ábrahám László
tulajdonos
Pilis, Equi-Time Kft., Üzlet és raktárcsarnok, 2011

Kapcsolódó bejegyzések

PARAT UNGARN KFT

“A Pallér Csarnok Kft. bizonyította szakmai hozzáértését, rugalmasságát a kivitelezés minden egyes munkafázisában, miközben rejtett költségek nélkül professzionális…[ ]


UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT.

UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT

„Nem került sor utólagos alkudozásra, vitára, hogy ez sem, meg az sem volt benne az ajánlatukban. Azt gondolom,…[ ]