Schlüsselfertige Hallen zum Termin, ohne versteckte Kosten

Mit uns werden Sie eine Menge Geld und Zeit sparen!
Als Generalbauauftragnehmer realisieren wir Ihren Investitionsbedarf von der Planung bis zum fertigen Gebäude aus erster Hand immer mit Ihren Interessen vor Augen.

Wussten Sie, dass Unternehmen mehr für den Bau ihrer Hallen ausgeben als nötig gewesen wäre?

Wussten Sie, dass es zu Mehrausgaben führt, wenn der technische Gehalt Ihrer Halle nicht durchdacht ist?

Dachten Sie auch daran, dass der Einbau von qualitativ ungeeigneten Baumaterialien die Benutzungsbewillung zu bekommen, entscheidend erschwert?

 • Fixpreis für die Investition
 • Optimalste Realisierung der Investition
 • Design & Build
 • Finanzielle Haftung für die Qualität
 • Bauausführung ohne Mehrkosten
 • Erstklassige Materialien für ein problemfreies Nutzungsverfahren
 • 3D-Ansichtszeichnungen
 • Realisierung aufgrund des Terminplans
 • Qualitätsgrundstoffe
 • Kosteneffiziente technische Lösungen
 • Hallenbau ohne Mehrausgaben

Unsere Hallenprojekte in Ungarn

Kérje online ajánlatunkat, gyorsan és egyszerűen!

Bitten Sie
um ein Preisangebot!

Unsere Firma wurde mit dem Prinzip gegründet, Ihnen eine umfassende, beruhigende und kostengünstige Lösung anzubieten.

Die Paller Hallen GmbH spezialisierte sich auf Planung, Bodenfliesen und Generalausführung von Hallen. Unsere Firma fokussiert nur auf Hallenbau, wir verwenden schützend auf Fachkenntnissen unserer Kollegen aktuelle, alternative technische Lösungen, mit denen die Investition und das langfristige Betreiben  am kostengünstigsten verwirklicht werden können. Diese ausgesprochenen Hallenbaulösungen sichern für das Gebäude bessere physische Eigenschafften, ohne die ästhetischen und Benutzbarkeitswerten des Gebäudes zu beeinflussen. Unsere Fachkenntnis stützt auf Erfahrungen von ca. 160 Produktion,- Logistik,- und Lagerhallen, deren Grundflächen  auf etwa 400 000 m2 betragen.


Unsere Hallenprojekte in Deutschland


Széchenyi terv Bisnode tanusitvany Széchenyi terv

Für die kosteneffizienteste Investition und Betreibung.

Unser professionelles Team spart für Sie Geld mit aktuellen alternativen Lösungen und den besten gauphysikalischen Eigenschaften!

Für die Qualität übernehmen wir die finanzielle Haftung!

Über die gesetzlich vorgeschriebenen Garantiepflichten hinaus übernehmen wir für das Gebäude eine extra Gewährleistung.

Pallér Csarnok Építő GmbH
Mennyi idő alatt épül meg megálmodott csarnoka?

Wie lange wird ihre Gewünschte Halle aufgebaut?

Wenn Sie schon über eine rechtskräftige Baugenehmigung verfügen, ist die Ausführungszeit 3-4 Monaten abhängig von der Kompliziertheit, mit…[ ]


A beruházás elindításakor minden Beruházó számára fontos kérdés, hogy hogyan tudja minél kevesebb ráfordítással megvalósítani az általa megálmodott épületet. 2008. év elejétől a „fordított” adózást bevezették az építőipari szolgáltatások területére is, mellyel jelentősen megváltozott az építési tevékenységekkel kapcsolatos költségek elszámolása. A 2007.évi CXXVII. trv. 142. § (1) bekezdése szerint az adót a termék beszerzője, szolgáltatás igénybevevője fizeti meg termékértékesítés, ingatlanhoz kapcsolódó építési-szerelési, karbantartási, javítási szolgáltatások nyújtása esetében. Ha a generálkivitelező olyan ingatlant hoz létre, amelyet nem kell az ingatlan nyilvántartásba bejegyezni, de az építkezés engedélyköteles fordítottan adózik. MIT IS JELENT A FORDÍTOTT ADÓZÁS A GYAKORLATBAN A BERUHÁZÓ SZÁMÁRA ÉS HOGYAN TUD EZZEL KÖLTSÉGET MEGTAKARÍTANI? A fordított ÁFA fizetés azt jelenti, hogy az ÁFA működési mechanizmusával ellentétben értékesítéskor nem az eladó fizeti meg a számlában foglalt összeg után az ÁFÁt, hanem a vevő. A fizetés azonban a vevő részéről nem jelent – néhány kivételtől eltekintve – tényleges befizetést, mivel ha a vállalkozás Áfa alany, akkor a számla alapján jogosult az ÁFA levonására is és így nem keletkezik tényleges adófizetési kötelezettség! Vagyis ha a Beruházó az építési munkát kiadja generálkivitelező részére, akkor ő olyan számlát kap a Kivitelezőtől, melyen az ÁFA tartalom nem lesz feltüntetve. A Beruházónak kell kiszámolni és befizetnie az adót, viszont ha a Beruházó áfa alany, akkor egyúttal le is vonja az ÁFÁt. Tehát a Beruházónak nettó értéken elég meg finanszíroznia az építkezést, amennyiben generálkivitelezővel végezteti el az építkezést. A Beruházó megoszthatja az építkezést, úgy hogy megveszi az anyagokat és alvállalkozókat von be a kivitelezésbe, de ekkor csak az alvállalkozók munkadíjának elszámolásakor tud ÁFÁt levonni és követelni egyszerre az NAV-tól, mivel az anyagok megvásárlásakor rögtön ki kell fizetni azt az eladónak. Ezzel elveszti a lehetőséget, hogy a projektet nettó értéken finanszírozza meg, ugyanis az ÁFÁt csak a megkezdett áfa időszak végén igényelheti vissza. Összefoglalva a „fordított adózás” egy fajta költség megtakarítást jelent, abban az esetben, ha generálkivitelezővel építetjük meg az épületünket, mert amikor az ÁFA fizetési kötelezettség keletkezik egyúttal ÁFA levonási jog is keletkezik, így nettó értéken valósulhat meg a beruházás.

Wie können wir die Umsatzteuer sparen?

Beim Beginn der Investition taucht für jeden Bauherrn eine wichtige Frage auf, wie man das erträumte Gebäude mit…[ ]


Széchenyi terv
Széchenyi terv
Széchenyi terv
Széchenyi terv
Széchenyi terv