Cégtörténet

A Pallér Csarnok Kft. 2006-ban alakult kifejezetten csarnoképítési profillal. A teljes egészében magyar tulajdonban lévő cég megalakulásánál a specializáció került a középpontba. A cél egy olyan szűk szegmensben való tevékenység volt, melyben a cég szakértelmének köszönhetően meghatározó szerepet tölt be.

A specializáció lehetővé tette komplex alternatív műszaki megoldások kifejlesztését, egy csarnokrendszer megszületését. Ez, illetve a töretlen fejlődésre koncentráló üzletpolitika eredményezte azt, hogy a Pallér Csarnok Kft. megalakulása óta dinamikusan növekszik. Cégünk négy kollégával indult, azóta már 80 embernek nyújt közvetlenül és megközelítőleg 150 embernek közvetetten megélhetést. Az elmúlt évek során több mint 160 beruházásban vettünk részt és 50 különböző felhasználású csarnokot építettünk. Első kivitelezési munkáink és referenciáink 2007-ben születtek meg. 2009-ben a válság ellenére cégünk dinamikus fejlődés mellett új irodába költözött 30 kollégával, 470 milliós árbevétellel. 2010-re a Pallér Csarnok Kft. átlépi az 1 milliárd forintos határt, majd belső folyamatait megerősítve a 2014-es évet már csaknem 5 milliárdos árbevétellel zárta.

PARAT UNGARN KFT.

Teljes, házon belüli tervező osztály foglalkoztatunk, ahol mind építész, mind statikus csapatok gondoskodnak arról, hogy gördülékenyen, maximális szakmai megalapozottsággal haladjanak tervezési  és kivitelezési folyamataink. Kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkező épületgépész és épületvillamossági mérnökök. Ők gondoskodnak arról, hogy egy-egy épület szakágai az építészettel összhangban valósuljanak meg már a tervezéstől kezdődően.

Kivitelezési osztályunkon több száz év össz-szakmai tapasztalata halmozódott fel és kerül kiaknázásra nap, mint nap. A Pallér Csarnok Kft. legfőbb értéke, erőssége az emberi, mérnöki agy és a rugalmas gondolkodásmód. Kollegáink ilyen szellemben végzik munkájukat nap, mint nap, így a kivitelezési kihívásokat rutinszerűen oldják meg.

A Pallér Csarnok Kft.  saját élhajlító üzemmel rendelkezik Polgár településén. A szolgáltatások és minőségi kiszolgálás természetes velejárójaként helyeztük üzembe gyárunkat, ahol különböző, a kivitelezéshez nélkülözhetetlen acél elemeket a korábbinál gyorsabban és költséghatékonyabban bocsájtunk a kivitelezések rendelkezésére. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező lakatos csapatokat is alkalmaz.


Széchenyi terv Bisnode tanusitvanySzéchenyi terv

A legköltséghatékonyabb beruházásért és üzemeltetésért.

Professzionális csapatunk aktuális alternatív megoldásokkal és jobb épületfizikai tulajdonságokkal pénzt spórol Önnek!

A minőségért pénzügyi felelősséget vállalunk!

A törvény által előírt garanciális kötelességeken felül, extra jótállást vállalunk az épületre.

Pallér Csarnok Építő Kft.
Mennyi idő alatt épül meg megálmodott csarnoka?

Mennyi idő alatt épül fel megálmodott csarnoka?

Ha már rendelkezik jogerős építési engedéllyel, a kivitelezés ideje műszaki bonyolultságtól függően 3-4 hónap, a technológiai idők betartásával….[ ]


Mi a szendvicspanel és mennyire jó hőszigetelő?

A fém fegyverzetű hőszigetelt szendvicspanel a csarnok tető és oldalfal burkolati eleme, amit az építőipar több mint 40…[ ]


Széchenyi terv
Széchenyi terv
Széchenyi terv
Széchenyi terv
Széchenyi terv